Most DPF tisztítás mellé INGYENES EGR vizsgálat adunk ajándékba!

Részecskeszűrő tisztítás

Az emberek évente átlagosan 15.000 kilométert vezetnek le. Nagy részük viszonylag rövid, csak városi használatra használja a járművet. Valójában nincs is ezzel semmi baj, azonban ha az autó dízelmotorral működik, és dízel részecskeszűrővel rendelkezik, akkor az eltömődés veszélye valós. Mint minden, sajnos a DPF szűrő sem csak előnyökkel rendelkezik.

Szerencsére van egy egyszerű módszer a DPF időszakos tisztítására! A megoldás, hogy néha vezessen nagyobb fordulatszámon, huzamosabb ideig, így tud regenerálódni magától a részecskeszűrő.

Amennyiben ez a megoldás már nem segít, szakembereink készséggel állnak rendelkezésére, hogy megoldják a részecskeszűrő tisztítást a TerraClean egyedi szabadalom alapján.

Szervizközpontjaink megoldást kínálnak a részecskeszűrő korszerű tisztítására. Gépjárművének részecskeszűrőjét a TerraClean egyedileg szabadalmaztatott berendezésével tisztítjuk meg a felgyülemlett károsanyag lerakódásoktól.

Jövőbeli fejlesztések

A gépkocsiipar folyamatosan fejleszti a DPF szűrők technológiáját. A jövőben várhatóan hatékonyabb szűrők jelennek meg a piacon. Emellett az elektromos járművek térhódításával a DPF szűrők fontossága is változhat, mivel az elektromos autók nem termelnek kipufogógázokat. Ebből adódóan teljesen megszűnhetnek a részecskeszűrők így a vele kapcsolatos lomtalanítás sem fog problémát okozni a környezetre nézve.